Pouzdan trgovac 2014

STL-trusted-store

U okviru projekta Web trgovac godine svim će trgovinama, koje ispune kriterije, biti dodijeljena posebna oznaka izvrsnosti koju smo nazvali „Pouzdan trgovac“.

Oznaku izvrsnosti „Pouzdan trgovac“ će dobit sve one trgovine koje u zadanoj mjeri ispune uvjete za koje će u obzir biti uzeto sljedeće:

  • da su sudjelovali u izboru WTG
  • da su ostvarili najmanje 60% bodova ukupne konačne ocjene (u analizi web stranice)
  • da su na tržištu prisutni najmanje 2 godine
  • da nisu imali više od 1 blokade poslovnog računa duže od 3 rada dana u proteklih 12 mjeseci
  • da ispunjavaju neke dodatne uvjete pouzdanosti

Svi smo svjesni da cijena nije jedini odlučujući faktor kupovine, stoga želimo dodatno naglasiti element pouzdanosti i povjerenja koje je korisnicima iznimno važno prilikom internet kupovanja.

Oznaku „Pouzdan trgovac“ smiju upotrebljavati isključivo trgovci kojima je ta oznaka izvrsnosti dodijeljena i poslana od strane internetskog portala Jeftinije.hr. Svaka zlouporaba ove oznake bez znanja i odobrenja portala Jeftinije.hr je kažnjiva. Oznaka je informativnog karaktera; za poslovanje trgovca kojem je dodijeljena, Jeftinije.hr se ne može smatrati odgovornim.

U slučaju nepoštivanja poslovnih praksi i/ili nakon zaprimljenih pritužbi od strane kupaca, Jeftinije.hr zadržava pravo poništenja podijeljene oznake, a web trgovac je obavezan roku od 14 dana, od zahtjeva organizatora projekta, ukloniti oznaku iz svojih promidžbenih materijala i sa internetskih stranica te poštivati zabranu komuniciranja naziva Pouzdan trgovac.